U organizaciji Golf Kluba Centar po prvi put u Srbiji u nedelju 13. maja 2018. godine održano  je takmičenje u najdužem udarcu, SERBIAN AMATEUR LONG DRIVE CHAMPIONSHIP!

Dinamično i pre svega zanimljivo takmičenje okupilo je golfere iz regiona kao i brojnu publiku. Uz dobru zabavu takmičari su pokazali i izuzetan sportski duh!

Podelom u 4. kategorije: JUNIOR, SENIOR, OPEN i LADIES  ovakva forma takmičenja pružila je priliku publici da sa nestrpljenjem očekuje proglašenje pobednika!

Naše takmičare su sačekale brojne nagrade naših sponzora kojima se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo!

Konkurencija je bila zaista jaka ali se za prvo mesto u kategoriji Seniora izborio Aleksandar Stojiljković čiji je udarac iznosio 255m, dok je na drugom mestu Slobodan Lainović sa udarcem od 231m, treće mesto pripalo je Tiboru Rokliceru sa 225m.

U Open kategoriji je bilo vrlo dinamično, pobednik je Branimir Gudelj sa udarcem od čak 302m! Drugo mesto zauzeo je Marko Jokić sa 275m. Mihajlo Dimitrijević je bio vrlo blizu ali mu je drugo mesto izmaklo pa je ostao na trećem sa 273m. Ovom prilikom zahvaljujemo se članovima golf reprezentacije Srbije na učešću i podršci ove manifestacije.

Naše dame su pokazale da i te kako imaju jak udarac, pobednica je Tamara Palkovljević sa sjajnih 240m, drugo mesto pripalo je Lari Todorović sa 212m, dok je na trećem mestu Milica Ošap sa udarcem dužine 185m.

Najmlađi juniori su pokazali veliku spremnost, Momir Vicković je sa udarcem od 265m zauzeo prvo mesto ,dok su ga pratili Vukašin Suturović na drugom i Marko Sušić na trećem mestu.

Hvala svim učesnicima na dobrom druženju i neverovatnom sportskom danu!

Pozivamo vas sve da nam se pridružite i sledeće godine!

Golferski pozdrav!