Korporativna ponuda

Team building, kongresi i seminari, partnerstva i sponzorstva

Team Building

Poslovni sastanci, stručni skupovi i prezentacije imaju daleko veći efekat ukoliko su upotpunjeni sadržajima koji nisu u neposrednoj vezi sa samom poslovnom aktivnošću. Članovi poslovnog tima ostvaruju komunikaciju i edukaciju koja doprinosi boljim rezultatima na radnom mestu.

Pojam Team Building se odnosi na niz aktivnosti, odnosno specijalno osmišljenih programa koji za cilj imaju poboljšanje performansi jednog tima.

Ovaj program u Golf Centru je osmišljen tako da nakon poslovnog dešavanja, članovi tima imaju zajedničku rekreaciju (Golf Dan), gde im se pruža jedinstvena prilika da naprave prve korake u golfu.

U zavisnosti od koncepta korporativnog dana i cilja druženja, nudimo razne programe i vežbe koje će vas razigrati, zbližiti, edukovati, a najpre zabaviti!

Pročitajte celokupnu ponudu

%

Priroda

%

Ambijent

%

Druženje

%

Inspiracija

Kongresi i Seminari

Golf Centar odličan je izbor za organizaciju skladnih, sveobuhvatnih i uspešnih događaja. Nalazi se pored regionalnog puta izmedju Novog Sada i Zrenjanina, na granici Banata i Bačke, u srcu Vojvodine. Zbog svog položaja, odličan je za održavanje poslovnih skupova kompanija koje posluju u regionima Vojvodine.

Smešten u mirnom ambijentu pored reke Tise, odlikuje se predivnom prirodom i pogledom.

U okviru ove ponude nudimo vam salu za održavanje poslovnog dešavanja opremljenom sa multimedijalnom opremom potrebnom za uspešno realizovanje kongresa i seminara.

U funkciji je restoran koji se može koristiti za potrebe kafe pauze, poslovnog ručka ili večere, koji će upotpuniti organizaciju poslovnog prostora.

Pročitajte celokupnu ponudu

Partnerstva

Golf predstavlja izvor sportskog i takmičarskog duha, rekreacije ali i uspešnog biznisa.
Golf teren je mesto okupljanja uspešnih poslovnih ljudi, idealno za druženje sa klijentima, potencijalnim kupcima i ljudima od uticaja. U velikom biznisu vlada prećutno pravilo da je golf, između ostalog, igra u kojoj se stvaraju poslovne veze i grade poslovni odnosi.

Golf tereni su mesta ekskluzivne promocije za kompanije koje predstavljaju lidere u svojoj poslovnoj oblasti, odnosno kompanije sa definisanim korporativnim identitetom i prepoznatljivim imidžom.

Predstavljamo vam partnerske programe sa Golf Centrom!

  • Generalni Partner
  • Zlatni Partner
  • Golf Field Partner

Predstavljamo vam reklamni prostor Golf Centra

  • Megaboard
  • Billboard
  • Fairway 1.
  • Tee Box
Pročitajte celokupnu ponudu

Reč klijenata

Najbolji izbor ako želite da odvedete vaše partnere i klijente na poslovni ručak ili organizaciju kongresa i seminara. Više puta smo organizovali skupove sa poslovnim partnerima u ambijentu restorana. Sve preporuke za ljubazno osoblje uvek spremno na dogovor oko organizacije.

Dušan Šarčev

prodaja, Titan

Golf centar raspolaže prelepim ambijentom. Okupili smo se sa firmom, održali koferenciju, ručali, družili se. Sve preporuke.

Milica Milojević

Prodaja, AGRO - DUKAT

Prelepo je za bilo koje poslovne obaveze ili za odmor sa porodicom. Preporučujem svima ovaj predini ambijent, zelenilo, šum vode uz divne domaćine. Mesto gde se sklapaju poznanstva i grade dobri poslovni odnosi.

Goran Pitić

Predsednik, Societe Generale Banka

Učestvovao sam na više poslovnih događaja i preporučujem svima da posete ovo jedinstveno mesto u Srbiji. Preovlađuju ljudi iz poslovnog sveta koji na ovom mestu spajaju posao i opuštanje. Jako lepo mesto sa finim ljudima.

Voja Ašić

Direktor, Drenik ND

Rezervišite svoje mesto

Podaci za rezervaciju:

Zorica Pintarić

Menadžer događaja

Direktan kontakt

 broj-telefona-telephone-number