Restoran Golf

Ukoliko želite makar na trenutak da pobegnete od svakodnevnice i opustite se u predivnom abmbijentu okruženi prirodom, Restoran Golf je pravo mesto za vas.  Oduševićete se svakim zalogajem, besprekornom uslugom i izborom kvalitetnih vina.

Lokacija

Nalazi se pored regionalnog puta između Novog Sada i Zrenjanina, na granici Banata i Bačke, u srcu Vojvodine. Smešten u mirnom ambijentu pored reke Tise, odlikuje se predivnom prirodom i pogledom.

Kuhinja

Posvećenost detaljima, sveže domaće namirnice, savršenstvo mirisa i ukusa je ono što odlikuje vrhunsku kuhinju. Ako na to dodate začine, puno ljubavi, pažnje i inovativnih ideja naći ćete se u našoj kuhinji. Jedinstveni ukusi kuhinje koji kombinuju vrhunske domaće namirnice i ukuse celog sveta, garant su vrhunskog gastronomskig užitka.

Jelovnik

Upoznajte svoje ukuse u Golf restoranu

Carstvo ultimativnog hedonizma – prefinjeno zadovoljstvo za sva vaša čula. Neverovatna atmosfera u kojoj svaki trenutak postaje nezaboravno iskustvo. Ekskluzivno društvo u kome ćete se osećati opušteno i bezbrižno. Dođite i osetite magiju!

Proslavite najlepše trenutke

 

Restoran Golf Centar organizuje sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i sve ono što biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima.

 

U skladu sa potrebama, odlučite se za neku od naših ponuda. Želimo da vaše slavlje bude savršeno i zato osluškujemo svaku vašu želju, otvoreni smo za svaku novu ideju, želimo da čujemo kako izgleda vaše savršeno slavlje.

 

Organizacija venčanja

Organizacija rođendana, krštenja i godišnjica
Jubileji i proslave firme

golf-restoran-logo-zabalj

Dugogodišnju strast i ljubav prema kreiranju kulinarskih senzacija u inspirativnom ambijentu predstavlja vam Šef kuhinje Vladimir Matić. Po znanje je otišao u inostranstvo, a onda se sa iskustvom vratio u Restoran Golf i otvorio novo gurmansko poglavlje. Priznat kuvar svetskog glasa i dobitnik Mišelinove zvezde, za hranu kaže da je afrodizijak ako se spremi rukom vrsnog majstora.

Rezervišite odmah

Kliknite ovde da odmah pozovete i rezervišete mesto za sebe i svoje prijatelje.

Rezervacija za restoran:

Radno vreme:

8-22h radnim danima
8-24h vikendom

Kontakt:  064/644-2722

Zrenjaninski put bb,
Žabalj, Srbija