srpska amaterska liga IV kolo
23
Feb
2018

„Ove sezone akcenat na juniorskom programu…”

U subotu, 20. januara 2018. godine u prostorijama Golf kluba Centar održan je prvi zvanični sastanak Juniorskog odbora kluba. Sastanku su prisustvovali stručni trenerski tim zajedno sa predstavnicima Uprave kluba. Na održanom sastanku predstavljen je Plan razvoja juniorskog programa Golf kluba Centar za predstojeću 2018. sezonu.

 

Poseban akcenat stavljen je na važnost motivisanja i uključivanja što većeg broja juniora u trenažni golf program koji Golf klub Centar sprovodi u saradnji sa Osnovnim školama i Golf Asocijacijom Srbije.

Prema rečima stručnog trenerskog tima sezona 2017. bila je veoma uspešna. Veći broj dece iz Novog Sada i Zrenjanina imao je priliku da se upozna sa golfom i načini svoje prve korake u ovom sportu, dok su neki od njih već ostvarili i svoje prve uspehe na juniorskim turnirima.

 

„Budućnost svakog sporta je u rukama najmlađih, upravo zato ove sezone akcenat je, pre svega, na juniorskom programu. Golf klub Centar ima zadatak da ovaj najmasovniji individualni sport približi mališanima i da ga kroz razne aktivnosti učini što interesantnijim i zabavnijim za njih”, navodi predsednik kluba Milica Ošap.