sajam sporta 2017
23
Feb
2018

Sajam sporta 2017

sajam sporta -1

Sajam sporta se tradicionalno održava na Beogradskom sajmu u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Na Sajmu sporta učestvovalo je 150 teritorijalnih sportskih saveza, 87 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visokoškolske ustanove i predstavnici najznačajnijih sportskih institucija u zemlji.

Sajam sporta svake godine okuplja veliki broj učesnika i posetilaca. Posetioci su mogli da posete štandove svih sportova sa teritorije Republike Srbije.
Prisutni su mogli da se uvere da Srbija jeste zemlja sporta i da je slogan pod kojim je održan sajam „Srbija zemlja sporta“ zaista oslikava našu zemlju.

sajam sporta 2017 -3

Štand Golf asocijacije Srbije bio je izuzetno posećen i poebno nam je drago na sve većem interesovanju za golf među mališanima u Srbiji.

Na štandu Golf asocijacije Srbije predstavljen je i Golf klub Centar sa svojim programima. Poseban akcenat je stavljen na juniorske članarine i razvoj golfa kod najmlađih.
Naši juniori su bili akitvni na štandu i kao pravi instruktori učili su druge mališane kako da izvedu golf udarce.

Najvažnije od svega je to što je sve veći broj dece koja se bave sportom i sve je više mladih ljudi koji svoje uzore vide u sportistima.
Vidimo se na sledećem sajmu sa još više mladih sportista!