Tournaments
Kalendar svih turnira
Zabalj, Serbia
tournaments

Turniri

Golf klub Centar u saradnji sa Golf Asocijacijom Srbije organizuje internacionalne, nacionalne i klupske turnire. Svake godine odigrava se serija klupskih turnira:

Championship Tournaments Najvažnija serija turnira Golf kluba Centar. Na završnom turniru GCC CHAMPIONSHIP TOURNAMENT proglašava se šampion Golf Centra.

Šampion je igrač sa najboljim bruto rezultatom, uključujući dva najbolja bruto rezultata i bruto rezultat na finalnom takmičenju.

Summer Tournaments Još jedan iz serije našeg kluba. Finalni turnir GCC Masters na kojem se bira pobednik finalnog letnjeg turnira. Pobednik u kategorijama men,ladies i junior je onaj igrač koji osvoji najviše stableford poena, najbolji (bruto i neto) rezultat iz Summer Tournament serije sabran sa rezultatom finalne runde (neto i bruto. Ukupan pobednik Mastersa je onaj igrač koji osvoji najviše stableford poena sabirajući najbolji rezultat (neto i bruto) iz serije turnira i bruto rezultat iz finalne runde.

gallery6

Beginners Tour Nedeljni turnir na 9 rupa (početak april sa završetkom u septembru).Turnir koji traje kraće a daje vam mogućnost da spustite svoj hcp.

Premier Liga (početak u aprilu i traje do juna) Serija turnira našeg kluba tokom koje će se takmičiti igrači za kvalifikaciju za Ekipno Državno Amatersko Prvenstvo Srbije.

Pored serije turnira organizujemo sada već tradicionalne turnire: Uskršnji turnir, Diplomatski turnir, Žabalj Tournament, Kup gradova, Rotary Tournament...