O restoranu
O restoranu
Zabalj, Serbia
radno vreme

Radno vreme

8-20h radnim danima

8-20h vikendom

Kontakt: 064/644-2722
Zrenjaninski put,
Žabalj, Srbija

Recepcija

Golf Restoran

Ukoliko želite makar na trenutak da pobegnete od svakodnevnice i opustite se u predivnom abmbijentu okruženi prirodom, Restoran Golf je pravo mesto za vas.  Oduševićete se svakim zalogajem, besprekornom uslugom i izborom kvalitetnih vina.

 

Lokacija

Nalazi se pored regionalnog puta između Novog Sada i Zrenjanina, na granici Banata i Bačke, u srcu Vojvodine. Smešten u mirnom ambijentu pored reke Tise, odlikuje se predivnom prirodom i pogledom.

 

Kuhinja

Posvećenost detaljima, sveže domaće namirnice, savršenstvo mirisa i ukusa je ono što odlikuje vrhunsku kuhinju. Ako na to dodate začine, puno ljubavi, pažnje i inovativnih ideja naći ćete se u našoj kuhinji. Jedinstveni ukusi kuhinje koji kombinuju vrhunske domaće namirnice i ukuse celog sveta, garant su vrhunskog gastronomskig užitka.

golf restoran ponuda

Upoznajte svoje ukuse u Golf restoranu

Carstvo ultimativnog hedonizma – prefinjeno zadovoljstvo za sva vaša čula. Neverovatna atmosfera u kojoj svaki trenutak postaje nezaboravno iskustvo. Ekskluzivno društvo u kome ćete se osećati opušteno i bezbrižno. Dođite i osetite magiju!

Jelovnik
proslave

Proslavite najlepše trenutke

Restoran Golf Centar organizuje sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i sve ono što biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima..

Više