DRŽAVNO EKIPNO PRVENSTVO 2023
05
Feb
2024

DRŽAVNO EKIPNO PRVENSTVO 2023

U organizaciji Golf asocijacije Srbije održano je Državno ekipno amatersko Prvenstvo Srbije 2023!

Učešće na turniru uzeli su golf klubovi Ada, Centar i Pirot. Titula ekipnog prvaka Srbije određena je najboljim ukupnim stableford bruto rezultatom. Prvog dana igre, u subotu 30.09. takmičari su odigrali 18 rupa na terenu GK ADA u Beogradu, dok je druga runda odigrana na terenu GK CENTAR u Žablju.

Ekipni trofej u muškoj konkurenciji pripao je timu GK CENTAR I. Tim u sastavu: Tibor Roklicer, Srđan Kovačević i Aleksej Milić koji je ostvario rezultat od 122 stb bruto poena.

Drugo mesto zauzeo je GK ADA sa 109 stb bodova u sastavu: Aleksandar Flanđunis, Konstantin Stojković , Radomir Beloševac.

Treće mesto pripalo je timu GK CENTAR II koji je u sastavu Boris Damjanović, Zoran Mihić , Željko Milovac ostvario rezultat od 103 poena.

U konkurenciji dama, pobedu GK ADA donele su Chenyi Julia Huang, Svetlana Ranđić i Dragana Raković sa ukupno 70 stb bruto poena. Drugo mesto pripalo je timu GK Centar u sastavu Ivona Ćirić, Jasna Damjanović , Lea Kanjuh sa rezultatom 64 stb poena, dok je tim GK Ada koji su činile Jasna Vesić, Tanja Kovačević i Iva Čepić sa 26 poena, zauzeo treće mesto.

Golf asocijacija Srbije / Golf Association of Serbia